Webløsninger

Webløsningen som er tilpasset til deg og dine kunder!

image

Responsiv

Design som er tilpasset alle ulike skjermflatene. Minimere arbeidet brukene selv må gjøre for å orientere seg på nettsiden. Forbedre brukeropplevelsen og øker sjansen for at de vil besøke nettsiden igjen.

image

Oversiktlig

Vårt fokuser er at det skal være enkelt og oversiktlig for kunden finne frem til den informasjonen som de søker. Samtidig som at de får en side som tilfredsstiller deres behov og fremstår estetisk.

image

Funksjonelt

Produktene vi leverer skal fungere etter kundens spesifikasjoner, vi har et team med mennesker som stå klare til å hjelpe dere med å sette deres drømmer for siden til virkelighet.

Optimalisering

Ved oppsett av nettsider sørger vi for at de tekniske rammene for optimalisering er på plass. Vi kan også utføre vurderinger av nettsiden og jobbe kontinuerlig med å skape målrettet besøk. Basert på analyser kommer vi med forslag på hvordan din bedrift kan kommunisere bedre og mer effektivt på nett.

Support

Når nettsidene er lansert følger vi deg opp gjennom vedlikehold av din plattform, og installerte plugins. Dette sørger for en kontinuerlig oppdatering av nettsiden, og at alt fungerer optimalt.

Nyhetsbrev

Bruker du nyhetsbrev som en aktiv kommunikasjonskanal? Utnytt mulighetene som finnes gjennom e-post kampanjer. Sammen utformer vi et design som appellerer til din målgruppe, automatiserer prosesser og hjelper til med håndtering av distribusjonslister.

API

Ønsker du å legge ut saker som krever innlogging, gjør vi det enkelt for deg å velge hva som skal være lukket innhold. Har du en abonnement database kan vi sette opp API som gjør det enkelt for de riktige brukerne å få tilgang.

CMS

Med en plattform som WordPress får du et admin system som gjør det enkelt å holde nettsiden din oppdatert. Vi sørger for at du får den fleksibiliteten du ønsker. Slik at du enkelt utvide eller justere nettsiden din.

Oppfølging

Det er viktig for oss å ha et bra forhold til kundene vår, ved å kjenne kundene godt er det enklere å forstå hva de ønsker og dermed levere et produkt som når opp til deres forventninger og behov.


  Kontakt oss


  Ring 920 62 344 eller send oss en e-post kontakt@norwegiandigital.no

  Alt på et sted

  Enkel håndtering av din abonnementsbase. Søk, filtrer og segmenter din kundedata.

  Rapportering

  Få full oversikt gjennom rapportering på salg, økonomi, abonnenter og aktiviteter.

  TM modul

  Gjør uttrekk av lister for oppfølging av oppsigelser og stoppede abonnenter.

  Betalingsmuligheter

  Systemet håndterer alle betalingsmåter, som gjøre det enkelt for abonnenten.

  Rediger data

  Legg til nye kunder og rediger data på en raskt og effektiv måte.

  Min side

  Skreddersy innhold med verdikoder, medlemskort, og andre fordeler for dine abonnenter.

  Ta en kikk på noe av vårt arbeid
  image

  Referanser: